top of page
THO_1306.jpg

LEKTIONER
& PAKET

DIN NYCKEL TILL BÄTTRE GOLF

Golf är verkligen "the greatest game ever played". En sport lika unik som du. Utmaningen som jag ser fram emot som tränare är att lista ut vad som gör dig unik och att på så sätt göra dig bättre. Med fokus på kropp och individualism, vill jag bli din nya golftränare under 2021. Oavsett vilken nivå du spelar på, så vill jag att du ska få lika mycket glädje ur den här magiska sporten som jag har fått sedan 1996.

Hos mig finns alla möjliga slags paket. Allt från enstaka lektioner till en övergripande plan för din bästa säsong någonsin. Jag tycker att balansen mellan spel och träning är oerhört viktig. Därför vill jag gärna även följa med dig ut på banan för att vilka problem som uppstår. Dina tendenser på banan kommer influera hur vi tränar under våra lektionstimmar tillsammans.

Jag använder mig även av det populära verktyget TPI som analyserar vad din kropp kan göra så att jag bättre kan förstå din golfsving. Genom en TPI Screening så kan vi hitta en golfsving som passar dig, men även olika övningar för att hjälpa dig röra dig bättre både till vardags och på golfbanan.

Ring mig för att köpa paket & spellektioner eller följ länken för att boka din privatlektion redan idag.

20220104_135408.jpg
20190720_colbertcharityclassic_km_007_ed

PRIVATLEKTION

25 minuter 445 kr

50 minuter 795 kr

Ta med en kompis

50 minuter 945 kr

SPELLEKTION

110 minuter

En person 1295 kr

Två personer 1495 kr

Tre personer 1695 kr

CUSTOM FITTING

25 min 445 kr (200 kr*)

50 min 795 kr (400 kr*)

75 min 1195 kr (600 kr*)

 

Längdkontroll 800 kr

Ball fitting 500 kr

*Pris vid köp av minst en klubba

Namnlöst-5.jpg

PAR PAKET

Mitt enklaste lektionspaket med fem tillfällen för att hinna gå igenom spelets alla delar. En lektion med konsultation för kropp och sving, sedan fyra lektioner för det vi behöver jobba på och att avancera till nästa nivå

TPI Screen

1x50 minuter

4x25 minuters lektion

2500kr

(värde 2775kr)

20170525_115918_edited-1_edited_edited_e

BIRDIE PAKET

Väldigt likt parpaketet men med dubbelt så långa pass så hinner vi med så mycket mer. Samma upplägg som parpaketet men med mer tid så hinner vi titta över utrustning likväl som sving. En betydligt mer komplett approach med bättre värde för dig som vill göra ordentliga framsteg under säsongen.

TPI Screen
5x50 minuters

(Spellektion | Längdkontroll)
 

3500kr

(värde 4175 kr)

20151205_143554_edited.jpg

EAGLE PAKET

För dig som verkligen vill investera tid och energi i ditt golfspel. För ordentliga förändringar och framför allt många tillfällen för avstämning . Perfekta paketet för dig som tycker om att bygga en relation med din tränare vilket jag tycker är otroligt viktigt. Desto fler gånger vi kan synas, desto lättare är det för oss att förstå varandra till 100%. Om du vill ta din golf till nya nivåer så är detta paketet för dig.

TPI Screen 
7x50 minuter

( Gratis Custom Fitting vid behov)

 

4500 kr

(Värde 5670 kr)

HOLE IN ONE PAKET

Mitt mest prisvärda paket för den som vill ha hjälp hela vintern.  Med tio tillfällen kommer vi kunna gå igenom alla delar av ditt spel och även förbättra din kropp för att ta stora steg mot din bästa golf någonsin. För den som verkligen vill ge sig själv chansen för att bli en så bra golfare som möjligt så är HIO paketet verkligen att rekommendera.

10x50 minuter

(TPI Screen | Spellektion | Längdkontroll | Ball Fitting | Gratis custom fitting vid behov)

Pris:6000 kr

(Värde 8195 kr)

Logga%20Bas%20f%C3%B6r%20tryck%20vit%20b
Logga%20Bas%20f%C3%B6r%20tryck%20vit%20b
CUSTOM FITTING

Golfprestation är 1/3 strategi, 1/3 teknik och 1/3 utrustning. Det betyder att om du spelar med fel klubbor eller fel boll så spelar du i uppförsbacke varje runda. Alltför många golfare spelare med klubbor som inte passar dem. Du behöver inte ha det nyaste, men du måste spela med något som funkar för just dig.

 
VARFÖR CUSTOM FITTING MED MIG?

Med hjälp av vår launch monitor har vi optimal miljö med minimala variabler för att utvärdera dina tendenser. GCQuad använder kamerateknologi istället för radar vilket gör det möjligt att analysera bollträffen och därmed inte lämna någonting till chans. Vi behöver inte ta vind eller väder till hänsyn heller. Mitt mål är inte att sälja golfklubbor utan att sälja bättre golf i alla dess former. Min rekommendation kommer alltid att presenteras svart på vitt till dig och med den information kan du göra ett smart beslut. En custom fitting ska aldrig göras på "känsla" utan med fakta.

 
LÄNGDKONTROLL

Vi går igenom hela ditt set och kollar längderna mellan dina klubbor. Om någon klubba går för långt eller kort, justerar jag loft & lie om möjligt (annars får du rekommendation på alternativ). Vi kollar även att din höjd är tillräcklig för dina behov.  Rekommenderat för alla golfare.

795:- (50 minuter) 

BALL FITTING

Vill du veta vilken boll som är bäst för ditt spel?  Bollen kan ha mer påverkan på ditt spel än dina klubbor. Oavsett handicap kan ett byte av boll leda till bättre golf. Vi kollar på hur bollen presterar med din pw, järn 7 och driver för att se vad som passar just dig bäst. Allt från från premium bollar till budget alternativ. 

495:- (25 minuter)

TEST AV NYA KLUBBOR

Oavsett om du är i behov av nya klubbor eller bara är nyfiken så har vi alternativ från Cobra & Ping att testa ut i perfekt miljö för att bygga det bästa set du kan tänka dig. Jag rekommenderar en “längdkontroll” först för att kolla vad som behövs och även få statistik att jämföra emot. Vid köp så får du 50% rabatt på hela din custom fitting upplevelse.

MAILA ALLTID MIG MED BOKNINGAR FÖR CUSTOM FITTING SÅ ATT JAG KAN BOKA STUDION

bottom of page