top of page
THO_0558-2.jpg
THO_0512.jpg
THO_0537-3.jpg

KOM I FORM TILLSAMMANS MED MD GOLFSKOLA

VARFÖR TRÄNA MED MIG?

Golfen har alltid varit min stora passion men på senare år så har gymmet tagit upp precis lika mycket tid och energi. Från den dagen jag började använda gymmet som ett verktyg för mitt golfspel så kom resultaten nästan omedelbart. Genom både styrketräning och bättre förståelse för rörlighet lyckades jag både slå längre och rakare utan några direkta svingförändringar.

Styrka och specifika rörelsemönster är otroligt viktigt för dig som vill bli bättre på golf men om du bara söker en bättre kropp så erbjuder jag tjänster med en no bullshit approach till hur du går ner i vikt. Så oavsett om du vill bli en bättre golfare eller bara leva ett nyttigare liv, så kan jag hjälpa dig på din resa. När det gäller träning så är mitt motto att du ska ha kul när du tränar.

THO_0537.jpg

RESULTAT MED GLÄDJE

Jag tror starkt att alla kan njuta av sin träning. Om du inte har kul när du tränar så kommer det inte att hålla i det långa loppet och resultaten kommer att försvinna. Mitt mål är att få dig att värdera träning på samma sätt som mig och istället för att se träning som ett måste, så vill jag hitta den träningstyp som får dig att se fram emot nästa pass.  

GRUPPTRÄNING

THO_0537_edited_edited.jpg

TRÄNA MED MIG & ANNA

Under vintern kommer jag tillsammans med Anna Vikström  arrangera en gymkurs dedikerat till alla slags golfare. Över 9 tillfällen kommer vi gå igenom golfens alla fysiska utmaningar. Allt från explosivitet & styrka till rörlighet & stabilitet. Med min bakgrund inom golf och Annas bakgrund inom friidrott och tyngdlyftning tror vi att vi skapat den perfekta kursen för dig som vill ta dig i form under vintern och samtidigt förbereda dig lite extra för golfsäsongen. Alla som anmäler sig till hela kursen kommer att få gå igenom alla möjliga slags tester för att bäst sätta upp just din träning under vintern. Det går även att anmäla sig för enstaka pass men då med mer fokus på gruppträning. Kursen är till för golfare av alla nivåer. Vi kommer att skala träningen för att passa just dig vilket är en enorm lyx med att ha två tränare. 

Måndagar kl10-11, start 6 mars

Nordic Wellness Najaden, Crossfit gymmet

Pris: 2495:- för hela kursen alt. 295:- per gång

(Behövs inget gymkort hos Nordic Wellness)

PRIVAT TRÄNING

PAR

Fokus på rörlighet för din golf. Vi börjar med utvärdering av din kropp genom en TPI Screening. Jag designar sedan ett personligt stretching program för dig. Ungefär en månad senare utför vi samma test och utvärderar våra framsteg.

TPI Screen 15 min

Rörlighetsprogram

(med bilder och instruktioner)

Utvärdering 15 minuter

1000kr

BIRDIE

Med detta program fokuserar vi på både styrka och rörlighet. Vi börjar även här med en TPI Screen men lägger till 30 minuter konsultation för styrketräning. Därefter designar jag ett komplett program för både styrka och rörlighet baserat på dina preferenser. Ungefär en månad senare gör vi en check up och utvärderar dina framsteg och gör mindre förändringar på ditt paket.

TPI Screen 15 min

Gymkonsultation 30 minuter

Rörlighets- & Gymprogram

Utvärdering 15 minuter

 

2000kr

EAGLE

Samma upplägg som birdiepaketet men här jobbar vi mer tillsammans. I sex veckor så svarar jag på alla dina frågor när det gäller kost och träning. Vi kommer även att köra fem PT pass tillsammans där vi går igenom teknik och kost. Dessutom om ditt program behövs uppdateras så gör vi det under alla sex veckor.

TPI Screening | Konsultation Gymprogram | Kost/tränings assistans (6 veckor)

5 PT Timmar

 

5500kr

HOLE IN ONE

Liknande upplägg som eagle paketet men med längre tid för assistans 24/7. Med hela 12 veckor av service så är mitt mål att få dig att förstå precis vad du behöver för att ta dig i form. Vi kör även 10 gympass tillsammans så att vi vet att du har koll på alla rörelser. Perfekt för dig som verkligen vill utveckla din kropp under vintern.

TPI Screening | Konsultation Gymprogram | Kost/tränings assistans (12 veckor)

10 PT Timmar

 

9000kr

THO_0606.jpg
THO_0554.jpg
THO_0595.jpg
THO_0513.jpg
Contact
bottom of page